background image
NO HR EN Kontakt tlf.:
+47 906 400 48

Påmeldingsinfo

For å forenkle og standardisere registrering av påmeldinger har vi laget et påmeldingsskjema som fylles ut på nettet. Linken til påmeldingsskjema ligger under, men vennligst les nøye all informasjon på denne siden først.

Påmeldingsskjema fylles ut og påmeldingen sendes utelukkende av spillerens foresatt (unntatt for spillere over 18 år). Den som sender påmeldingen vil også motta innbetalingskrav for deltakeravgift.

Det er meget viktig at den foresatte angir riktig e-post adresse, og at det er en e-post som man sjekker daglig. Via denne e-posten vil vi bekrefte at påmeldingen er OK og akseptert, sende informasjon om leiren, og ikke minst sende betalingsinnstrukser for betaling av deltakeravgiften. Påmeldingen er fullt gjeldende og bindende fra vår side først når deltakeravgiften er betalt.

Dersom den foresatte som registrerer påmeldingen ikke skal bli med til leiren selv, så skal det angis en annen voksen person med fullt ansvar for den påmeldte spilleren. Altså en som ellers reiser til treningsleiren selv.

VIKTIG INFORMASJON ANGÅENDE INN- OG UTSJEKKINGSDATOER !
Det er ikke mulig å ta imot andre inn- eller utsjekkingsdatoer enn de som er garantert av Valamar. Det er også mening å unngå overlapping mellom treningsukene.

Dette betyr i praksis at for Uke 1 kan man reservere opphold med innsjekking den 20.,21. eller 22. juni, og utsjekking utelukkende den 29. juni 2024 !
For Uke 2 gjelder følgende begrensning: innsjekking 29. juni 2024. Utsjekking kan være etter 6. juli 2023, men det må søkes og godkjennes.

Hvis du har spørsmål om påmeldingsprosessen eller om vilkår, så er det best om du ringer oss på +47 906 400 48 (etter kl. 16 i hverdager, eller i helgene). Alternativt kan du sende en e-post til: info@handball-academy-adriatic.com

Ved å sende inn påmeldingsskjema bekrefter man å ha lest, forstått og akseptert alle vilkår som finnes under "Treningstilbud", "Hotellopphold", "Priser og betalingsinfo" og "Påmeldingsinfo".


  For å melde på en spiller eller familie trykk på linken her: PÅMELDINGSSKJEMA
 
Det er nå stengt for påmeldinger. Ring oss dersom du ønsker melde deg på, så vil vi åpne linken igjen.
 

Mottatt påmelding bekreftes automatisk på e-post. I løpet av noen dager vil vi foreta en gjennomgang av samtlige mottatte påmeldinger fra ditt lag. Deretter vil vi bekrefte at din påmelding er godkjent, slik at du kan bestille flybilletter.

NB! Deltakelse i treningsleiren forutsetter hotellopphold i Valamar Resort bestilt via oss som organiserer treningsleiren.

Flybilletter kan handles etter at din påmelding er blitt gjennomgått og godkjent hos oss. Flybilletter og transport ordnes på egen hånd. Kostnader for fly og transport inngår ikke i deltakeravgift eller hotellpris. Aktuelle flyplasser er Pula og Rijeka, eller evt. Zagreb, Zadar, Split eller Trieste (Italia). Det er mange alternativer for å komme til Poreč. Det enkleste er kanskje med direkteflyvninger til Pula eller Rijeka med Norwegian, SAS eller Ryan Air.
Vi pleier å organisere transport fra og til flyplasser, til en gunstig pris per passasjer.